Llicenciat en Art Dramàtic en l’especialitat de direcció escènica i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, i en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Conjuntament amb la Clara Dalmau, dins l’empresa Ca l’Ubú, SL, l’any 2007 funda La companyia del príncep Totilau, i el 2012 El ballet imperial de la reina Rosamunda, on centra principalment la seva activitat.

A més a més de tots els espectacles de les dues companyies, ha dirigit, també, produccions com “Petruixka”, al Gran Teatre del Liceu; “A l’arca a les vuit”, una producció de la Fundació Xarxa i del Temporada Alta que també es va poder veure al TNC; els concerts per a infants “Percussions”, “Els colors del metall” i “Wimoweh”, a L’Auditori de Barcelona, i “Un te a la menta” per a l’Obra Social de “La Caixa”. També ha dirigit espectacles com “La Ventafocs, potser sí, potser no”, en una coproducció del Teatre Nu i el TNC, i “El cel de Mozart”, a la companyia Microcosmos Teatre. La temporada passada va dirigir al Liceu l’òpera “Oh, l’amor!” dins el programa Òpera a Secundària, i per a aquest any prepara “Els nous colors del metall” per a L’Auditori.