Es va graduar al Conservatori Musorgsky dels Urals, a Rússia, l’any 1997.

Actualment treballa com a professora de piano al Conservatori de Grau Mitjà del Liceu de Barcelona, i com a repertorista al Conservatori Superior. Treballa habitualment com a pianista acompanyant en cursos y “master classes” juntament amb prestigiosos professors d’àmbit internacional.

Pel que fa a la música de cambra, ha format dúo amb diversos intèrprets destacats, com Evelio Tieles, Heriberto Fonseca i Ala Voronkova (violí), Iñaki Etxepare (cello), Sergi Vicente (guitarra), José Lostaló (mandolina), etc.

Com a Directora Musical i pianista desenvolupa una activa feina professional per tota la geografia nacional, en diverses produccions del “Petit Liceu”, projectes pedagògics i, recentment, en òperes: “Andrea Chenier” i “Otello” (Festival de Peralada) i “La Traviata” (Gran Teatre del Liceu).

La seva trajectòria com a intèrpret inclou concerts a Rússia, Polònia, França, Cuba i Espanya, així com diverses gravacions per a ràdio i televisió.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit