Experiment ``El gran teatro del mundo``

La companyia del príncep Totilau obrim les portes del nostre laboratori de creació escènica a tothom qui vulgui conèixer i participar en aquesta línia d’investigació teatral sobre el teatre de Calderón de la Barca.

Us oferim la possibilitat de treballar el text de “El gran teatro del mundo” de Calderón de la Barca. Podreu fer d’actors, directors, adaptadors, escenògrafs i tècnics per tal de fer una proposta d’escenificació contemporània.

L’experiment es realitzarà cada dissabte de 10 a 13h des del setembre al gener al Casal de Sant Martí de Tous i es centrarà en:

Setembre – El plantejament d’un projecte escènic

Octubre – La dramatúrgia

Novembre- L’escenografia, la caracterització i el vestuari

Desembre- La interpretació

Gener- La posada en comú: l’escenificació

El laboratori escènic serà dirigit pel director de l’espectacle Marc Hervàs i comptarà puntualment amb la presència dels actors de la companyia i la resta de l’equip artístic habitual (escenografia, disseny de vestuari i titelles, producció i distribució) .

La participació al laboratori escènic del príncep Totilau  està adreçada a joves i adults a partir de 13 anys.  No requereix cap experiència prèvia, però sí una predisposició al treball en equip perquè el teatre és un art col·lectiu.

Preu: 40€ al mes.

Inscriu-te a l'experiment!