Presentació

“Escenes d’infants”, de Frederic Mompou (Barcelona, 1893-1987), és la primera producció d’El ballet imperial de la reina Rosamunda, una nova companyia de dansa per a tots els públics fundada pels membres de La companyia del príncep Totilau.

 El nostre treball en el món de la dansa infantil es va iniciar amb la direcció i dramatúrgia de “Petruixka”, d’Igor Stravinsky, produïda pel Gran Teatre del Liceu (temporades 2011/12/13), amb la interpretació de la companyia IT Dansa i la coreografia de Catherine Allard.

A partir d’aquesta experiència vam iniciar, amb bona part del mateix equip artístic, una nova companyia de dansa, amb la qual hem creat “Escenes d’infants”.
En aquest espectacle fem un recorregut per diverses obres per a piano del gran músic català Frederic Mompou i, seguint l’esperit de la seva música, pretenem mostrar els valors més importants de la infantesa: la llibertat, l’alegria, l’humor, la senzillesa, la imaginació, el joc i la innocència.

Amb aquesta nova proposta de dansa infantil volem apropar als nens d’avui la dansa contemporània catalana i, també, la música de Frederic Mompou.

(Per anar a la web de El ballet imperial de la reina Rosamunda, cliqueu aquí.)

Imatges
Vídeo
Fitxa artística

Música: Frederic Mompou

Direcció escènica i dramatúrgia: Marc Hervàs

Ballarins: Beatriz Macías i Jesús Sanz

Coreografia: Beatriz Macías

Ajudantia coreogràfica: Jesús Sanz

Escenografia, objectes i vestuari: Anna Alcubierre

Serigrafiat: Enric Mas (professor de serigrafia de l’Escola Eina) i els seus alumnes Esther Aguila, Alberto García, Talía Lavaill, Coral Martínez i Marina Serrano.

Confecció del vestuari: Indumentària per a l’espectacle

Il·luminació: Nick Hersh

Espai sonor: Jean Marc-Savre

Maquinària: Francesco della Mirandola

Fotografia: Dani Querol

Producció executiva: Clara Dalmau

Es una producció de El ballet imperial de la reina Rosamunda (Ca l’Ubú, SL), amb la col·laboració del C.C. La Farinera del Clot.

príncep Totilau

És una creació de Ca l’Ubú, SL

C/Migdia 8, Sant Martí de Tous 08712 Barcelona

Tel. 675653891 / 648129262