Princeptotilau

Experiment "Les matemàtiques de la punta del nas"

La companyia del Príncep Totilau obrim les portes del nostre laboratori de creació escènica a tothom qui vulgui conèixer i participar en aquesta línia d’investigació teatral per a un espectacle  sobre les assemblees de Pau i treva impulsades per l’Abat Oliba als inicis de l’any
mil

“Pau i Treva” serà un espectacle híbrid entre el recital literari, el concert de música antiga i l’espectacle de titelles. D’una banda, volem basar-nos en la tècnica japonesa dels titelles bunraku, que són molt útils per explicar històries èpiques, però ens inspirarem plàsticament en l’escultura romànica del nostre país; en segon lloc, volem comptar amb una petita formació de música antiga, que acompanyarà el moviment dels titelles, tal com es fa en la tradició de titelles bunraku; i, finalment, volem que el text es digui com en un recital poètic, amb un narrador extern al moviment dels titelles.

Podreu fer d’actors, directors, adaptadors, escenògrafs i tècnics per tal de fer una proposta d’escenificació contemporània.

El laboratori es realitzarà cada  dimarts i dijous de 20 a 21:30h, al Casal de Sant Martí de Tous. els mesos de març a juliol, i es centrarà en:

  • Març – El plantejament d’un projecte escènic
  • Abril – La dramatúrgia
  • Maig- L’escenografia, la caracterització i el vestuari
  • Juny- La interpretació
  • Juliol- La posada en comú: l’escenificació

El laboratori escènic serà dirigit pel director de l’espectacle Marc Hervàs i comptarà puntualment amb la presència dels actors de la companyia i la resta de l’equip artístic habitual (escenografia, disseny de vestuari i titelles, producció i distribució).

La participació al laboratori escènic del Príncep Totilau està adreçada a joves i adults a partir de 13 anys. No requereix cap experiència prèvia, però sí una predisposició al treball en equip.

Preu: 25€ al mes.

Inscriu-te a l'experiment