Què és el Laboratori escènic?

La companyia del príncep Totilau obrim les portes del nostre laboratori de creació escènica a tothom qui vulgui conèixer les nostres línies d’experimentació teatral i participar en els processos d’escenificació dels propers espectacles de la companyia.

Podreu fer de dramaturgs, actors, escenògrafs i productors d’un espectacle en un procés d’investigació col·lectiva.

Cada experiment es realitzarà o bé els dimarts i dijous de 20 a 21:30h, o bé els dissabtes de 10 a 13h.

El preu de cada experiment serà de 25€ al mes.

On es faran els experiments?

El laboratori escènic es realitzarà a l’espai d’assaig de La companyia del príncep Totilau, és a dir: al Casal de Sant Martí de Tous (i cinema).

Qui dirigeix els experiments?


Marc Hervàs és director i dramaturg

Llicenciat en Art Dramàtic en l’especialitat de direcció escènica i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, i en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Conjuntament amb la Clara Dalmau, dins l’empresa Ca l’Ubú, SL, l’any 2007 funda La companyia del príncep Totilau, i el 2012 El ballet imperial de la reina Rosamunda, on centra principalment la seva activitat.

A més a més de tots els espectacles de les dues companyies, ha dirigit, també, produccions com “Petruixka”, al Gran Teatre del Liceu; “A l’arca a les vuit”, una producció de la Fundació Xarxa i del Temporada Alta que també es va poder veure al TNC; els concerts per a infants “Percussions”, “Els colors del metall” i “Wimoweh”, a L’Auditori de Barcelona, i “Un te a la menta” per a l’Obra Social de “La Caixa”.

Anteriorment va fundar la companyia Teatre Nu i en va dirigir tots els seus espectacles fins el 2005 on s’acomiada amb la direcció de  “La Ventafocs, potser sí, potser no”, en una coproducció del Teatre Nu i el TNC.

Els seus darrers treballs fora de la companyia són l’escenificació de “Els darrers dies de la Catalunya republicana” d’Antoni Rovira i Virgili  i “La farmaciola del malalt imaginari” per a la companyia Terra Teatre.

Inscriu-te al Laboratori!