L'experiment ``Madama Butterfly``

La companyia del príncep Totilau obrim les portes del nostre laboratori de creació escènica a tothom qui vulgui conèixer i participar en aquesta línia d’investigació teatral sobre l’òpera de Giacomo Puccini “Madama Butterfly”.

Es tracta d’un experiment que combinarà la tradició japonesa dels titelles bunrakus tradicionals amb el vídeo mapping, en una òpera cantada en català, i en una versió concert des d’un karaoke d’un carrer japonès.

Podreu fer d’actors, directors, adaptadors, escenògrafs i tècnics per tal de fer una proposta d’escenificació contemporània.

El laboratori es realitzarà cada dissabte de 10 a 13h al Casal de Sant Martí de Tous els mesos de febrer a juliol, i es centrarà en:

Febrer – El plantejament d’un projecte escènic

Març – La dramatúrgia

Abril- L’escenografia, la caracterització i el vestuari

Maig- La interpretació

Juny i juliol- La posada en comú: l’escenificació

El laboratori escènic serà dirigit pel director de l’espectacle Marc Hervàs i comptarà puntualment amb la presència dels actors de la companyia i la resta de l’equip artístic habitual (escenografia, disseny de vestuari i titelles, producció i distribució) .

La participació al laboratori escènic del príncep Totilau  està adreçada a joves i adults a partir de 13 anys. No requereix cap experiència prèvia, però sí una predisposició al treball en equip perquè el teatre és un art col·lectiu.

Preu: 40€ cada mes

Inscriu-te a l'experiment!