Qui som?

Som un equip estable d’artistes provinents de diferents branques de les arts escèniques que ens dediquem a la creació contemporània d’espectacles de teatre i dansa per a tots els públics. Amb la direcció artística de Marc Hervàs i la producció de Clara Dalmau, compartim amb una quinzena de professionals més el nostre projecte artístic.

On som?

L’any 2007, al poble de Sant Martí de Tous, fundem la productora escènica Ca l’Ubú, SL, des d’on realitzem tant els projectes propis com els projectes per encàrrec.

 

Què vol dir el nostre nom?

En un homenatge a la tradició teatral i a l’obra “Ubú, Rei”, d’Alfred Jarry, bategem les nostres dues companyies amb noms de personatges il·lustres d’aquesta obra: La companyia del príncep Totilau, que es dedica al teatre; i El ballet imperial de la reina Rosamunda, que es dedica a la dansa.

 

La clau de volta del projecte artístic

El nostre principal objectiu artístic és la investigació formal, a partir de les possibilitats que ens ofereixen les arts escèniques, per trobar nous camins d’interpretació de la realitat i més eines per viure en llibertat.

 

A qui ens dirigim?

Els destinataris de les nostres creacions són gent com nosaltres, famílies que no es volen perdre res i que volen créixer amb el millor de les dues cultures: les humanitats i les ciències. 

 

Logo Príncep Totilau companyia de teatre

Tres línies de treball

Teatre familiar

A La companyia del príncep Totilau fem teatre per a famílies que volen créixer amb el millor de les dues cultures: les humanitats i les ciències.

Amb El ballet imperial de la reina Rosamunda fem espectacles de dansa contemporània per a tots els públics.

Treballs per encàrrec

També fem espectacles per encàrrec i col·laboracions amb altres productores o teatres.

Logo Príncep Totilau companyia de teatre
15 anys!
príncep Totilau

És una creació de Ca l’Ubú, SL

C/Migdia 8, Sant Martí de Tous 08712 Barcelona

Tel. 938096796/ 675653891 / 648129262