Princeptotilau

El pla

El pla és el següent: vull escriure un blog on expliqui la feina que fem a La companyia del príncep Totilau. Vull deixar constància de les nostres intencions, procés de treball i impressions després d’haver actuat. Espero que aquest blog pugui ser un mitjà de diàleg amb el nostre públic i també un mitjà de reflexió per tal de millorar la pròpia feina.

Avui hem fet un assaig per recordar els “Sis Joans” amb els nous actors de la companyia. També ha vingut l’Hèctor, que farà de tècnic als dos propers bolos. Tot ha anat sorprenentment bé i m’ha donat una certa sensació que era un assaig que ens haguéssim pogut estalviar. L’Hèctor feia moltíssim que no feia de tècnic de l’espectacle i ho ha fet a la primera. Els actors també ho han fet molt bé. Cada dia se senten més còmodes amb l’espectacle que els ha tocat substituïr, van incorporant coses de collita pròpia i no es desvien de la intenció de l’espectacle: ironitzar sobre el comportament infantil. Hem passat força fred i una desagradable pudor de pintura i disolvent que ens ha deixat una mica “col·locats”. Després de la càrrega de furgoneta, ens hem disperssat per cel·lebrar el Nadal als nostres respectius corrals… Penso: Són bona gent, si no són esperits… (com diria Caliban.)

Després d’escombrar i fregar la sala d’assaig (una de les principals tasques d’un director), he ajudat la Clara a inscriure el nostre espectacle “La tempesta” al catàleg “Cultura en gira” que organitza la Generalitat de Catalunya. Aquest catàleg proporciona un ajut al catxet de les companyies que hi són incloses i molts ajuntaments només contracten els espectacles del catàleg. És per això que és tan important que ens hi inscrivim i encara ho és més que la Generalitat ens faci la gràcia d’aprovar la nostra sol·licitud…

Posem-hi el coll perquè no ens el tallin!

Fins aviat!