Princeptotilau

Sobre nosaltres

El projecte artístic

Som un equip estable d’artistes provinents de diferents branques de les arts escèniques que ens dediquem a la creació contemporània d’espectacles de teatre i dansa per a tots els públics. Amb la direcció artística de Marc Hervàs i la producció de Clara Dalmau, compartim amb una quinzena de professionals més el nostre projecte artístic.

L’any 2007, al poble de Sant Martí de Tous, fundem la productora escènica Ca l’Ubú, SL, des d’on realitzem tant els projectes propis com els projectes per encàrrec.

El nostre principal objectiu artístic és la investigació formal, a partir de les possibilitats que ens ofereixen les arts escèniques, per trobar nous camins d’interpretació de la realitat i més eines per viure en llibertat. Els destinataris de les nostres creacions són gent com nosaltres, famílies que no es volen perdre res i que volen créixer amb el millor de les dues cultures: les humanitats i les ciències. 

Teatre familiar

A La companyia del príncep Totilau fem teatre per a famílies que volen créixer amb el millor de les dues cultures: les humanitats i les ciències.

Dansa

Amb El ballet imperial de la reina Rosamunda fem espectacles de dansa contemporània per a tots els públics.

Treballs per encàrrec

També fem espectacles per encàrrec i col·laboracions amb altres productores o teatres.

L'equip artístic

Marc Hervàs

Director i dramaturg

Clara Dalmau

Actriu i productora executiva

Ares Piqué

Directora i dramaturga

Anna Alcubierre

Escenògrafa

Martí Doy

Disseny i construcció de titelles i escenografies

Lorena Benesey

Distribució i premsa