Princeptotilau

Rrrrrr. Història d'una eruga

Presentació

“Rrrrrr. Història d’una eruga” és un espectacle de dansa i titelles adreçat a infants d’entre 2 i 5 anys i a les famílies o mestres que els acompanyen.
L’espectacle compta amb una actriu/ballarina que representa la metamorfosi d’una papallona, des que surt de l’ou, es transforma en eruga, es va fent gran a còpia de menjar i menjar, es construeix una crisàlide i, finalment, esdevé una papallona.
“Rrrrrr. Història d’una eruga” es basa en diferents peces de piano de Chopin, i s’ofereix l’opció que puguin ser interpretades en directe per la pianista Olga Kobekina (o bé, si es prefereix, la música serà enregistrada). 

És un espectacle de teatre gestual i dansa, amb videoprojeccions, que també convida els espectadors que ho vulguin a pujar a l’escenari i ballar una estona. Té una durada aproximada de 40 minuts.
L’espectacle es va poder veure el desembre del 2023 al Teatre de l’Aurora d’Igualada, i a dia d’avui en tenim programades 20 actuacions més, entre les quals destaquen les que realitzarem a La Mostra d’Igualada-Fira de teatre infantil i juvenil, l’abril del 2024.

Equip artístic

Direcció escènica i dramatúrgia

Marc Hervàs

Ajudant de dramatúrgia

Clara Dalmau

Ballarina i coreografia

Beatriz Macías

Espai sonor

Jean-Marc Savre

Maquinària escènica

Francesco della Mirandola

Fotografia

Dani Querol

Producció executiva

Clara Dalmau

Comunicació i distribució

Clara Dalmau i Marc Hervàs

Intèrprets

Beatriz Macías

Ballarina i coreògrafa

Fitxa tècnica

Durada de l'espectacle - 40 minuts

Temps de muntatge - 4 hores

Temps de desmuntatge - 1 horas

Espaci escènic

Escenari de 8 metres d’ample, x 6 metres de fons, x 4 metres d’alçada. 3 barres a l'escenari per a penjar-hi l'escenografia i la llum.

Llum

8 par led per il·luminar el ciclorama. 6 par led per contra. 4 carrers de llum amb 2 retalls ETC junior a cadascun.  4 retalls led per frontal. (Tot aquest material el pot portar la companyia) 

So

Un piano de mitja cua