Princeptotilau

Experiment "Amb l'amor mai no n'hi ha prou"

La companyia del Príncep Totilau obrim les portes del nostre laboratori de creació escènica a tothom qui vulgui conèixer i participar en aquesta línia d’investigació teatral sobre el llibre d’Aaron Beck “Love is Never Enough”.

Us oferim la possibilitat de treballar al voltant del tema de l’amor contemporani a partir d’aquest clàssic de la psicologia sobre l’amor. Podreu fer d’actors, directors, adaptadors, escenògrafs i tècnics per tal de fer una proposta d’escenificació contemporània.

El laboratori es realitzarà cada dimarts i dijous de 20 a 21:30h, al Casal de Sant Martí de Tous. els mesos de febrer a juny, i es centrarà en:

  • Febrer – El plantejament d’un projecte escènic
  • Març – La dramatúrgia
  • Abril- L’escenografia, la caracterització i el vestuari
  • Maig- La interpretació
  • Juny- La posada en comú: l’escenificació

El laboratori escènic serà dirigit pel director de l’espectacle Marc Hervàs i comptarà puntualment amb la presència dels actors de la companyia i la resta de l’equip artístic habitual (escenografia, disseny de vestuari i titelles, producció i distribució).

La participació al laboratori escènic del Príncep Totilau està adreçada a joves i adults a partir de 13 anys. No requereix cap experiència prèvia, però sí una predisposició al treball en equip.

Preu: 25€ al mes.

Inscriu-te a l'experiment