Princeptotilau

Experiment "Les matemàtiques de la punta del nas"

La companyia del Príncep Totilau obrim les portes del nostre laboratori de creació escènica a tothom qui vulgui conèixer i participar en aquesta línia d’investigació teatral per a un espectacle per a infants sobre les matemàtiques, les emocions i els bons mestres. 

Aquest projecte d’espectacle estarà format per energies que provenen de tres arrels ben diferenciades i que acaben formant un sol tronc: 

  1. La voluntat de fer un homenatge a la tasca dels mestres com a fonaments bàsics d’una societat sana i amb futur. 
  2. La presència de l’ordre matemàtic a la naturalesa com una forma de mirar i comprendre el món. 
  3. La necessitat d’una educació emocional per als nostres infants per tal de crear éssers humans resilients i fructífers davant dels reptes que ens esperen.

Aquestes tres arrels conflueixen en la figura de Maria Antònia Canals, mestra i matemàtica catalana.

Podreu fer d’actors, directors, adaptadors, escenògrafs i tècnics per tal de fer una proposta d’escenificació contemporània.

El laboratori es realitzarà cada dissabte de 10 a 13h, al Casal de Sant Martí de Tous. els mesos de febrer a juny, i es centrarà en:

  • Febrer – El plantejament d’un projecte escènic
  • Març – La dramatúrgia
  • Abril- L’escenografia, la caracterització i el vestuari
  • Maig- La interpretació
  • Juny- La posada en comú: l’escenificació

El laboratori escènic serà dirigit pel director de l’espectacle Marc Hervàs i comptarà puntualment amb la presència dels actors de la companyia i la resta de l’equip artístic habitual (escenografia, disseny de vestuari i titelles, producció i distribució).

La participació al laboratori escènic del Príncep Totilau està adreçada a joves i adults a partir de 13 anys. No requereix cap experiència prèvia, però sí una predisposició al treball en equip.

Preu: 25€ al mes.

Inscriu-te a l'experiment