Princeptotilau

El Llop ferotge

Presentació

“El llop ferotge” és un espectacle d’actors, titelles i màscares adreçat a infants a partir de tres anys, que tant pot ser representat a l’aire lliure com en un teatre.

El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

Aquest espectacle té com a objectiu explicar els contes clàssics que ens ha deixat la tradició, sense modificar-ne la història. D’altra banda, el marc del judici popular ens permet reflexionar sobre temàtiques que toquen el públic contemporani de molt a prop: la convivència entre la fam i l’abundància, la justícia convertida en espectacle, el paper de les mares a l’actualitat, la moda dels ecologistes i les noves “espiritualitats”… I moltes altres coses, tractades amb humor per tal d’obrir un debat amb els espectadors.

Equip artístic

Direcció escènica i dramatúrgia

Marc Hervàs

Intèrprets

Clara Dalmau, Jordi Hervàs i Ares Piqué

Titelles, objectes i vestuari

Martí Doy

Escenografia

Martí Doy i Marc Hervàs

Adaptacions musicals

Ildefons Alonso

Espai sonor

Jean-Marc Savre

Fotografia

Dani Querol

Producció executiva

Clara Dalmau

Agraïments

Casal de Tous, Irene Santos, Natàlia Manko, Dolors Moreno

Intèrprets

Clara Dalmau

Actriu i productora executiva

Fitxa tècnica

Durada de l'espectacle - 50 minuts

Temps de muntatge - 3 hores

Temps de desmuntatge - 1 hora

Espaci escènic

L’espectacle es pot representar tant a l’aire lliure com en un espai tancat (teatre o sala). 7 metres d’ample, x 5 metres de fons, x 4 metres d’alçada + Càmera negra (si és en teatre)

Llum

6 PC d’1Kw, 6 pars d’1 Kw, 5 retalls d’1 Kw. Una taula de regulació de llums amb un mínim de 20 canals i la possibilitat de fer-hi submàsters. Els filtres els porta la companyia.

So

El porta la companyia